Norges Kommunistiske Parti

 

 

Kontaktinfo

 Telefon leder 994 51 476
 Epost  nkp@nkp.no
HVA VIL KOMMUNISTENE?
26.08.2015
■ NKP vil sikre at mennesker med utviklingshemming får meningsfylt dagtilbud og nødvendig bistand tilpasset den enkelte. Tjenester til personer i bo- og aktivitetstilbud må få mulighet til oppfølging i fritid og arbeid.
■ Bolig er en menneskerett. NKP vil etablere kommunale boligbyggerlag som bygger boliger organisert som borettslag, der innskudd og videresal...
Les mer
Tromsbanen er en nyttig ting!
26.08.2015
■ Har du og jeg bruk for Tromsbanen? Trenger vi den? Samfunnsnytte synes temmelig irrelevant i dag. «Lønnsomhet» (les maksimal profitt) er jo eneste suverene målestokk på nyttig og unyttig liv. Jernbane er jo en grei måte å reise på, og en måte å frakte gods på. God-tingen med jernbane er at den er energieffektiv. Godstogene har fordoblet drivstoffeffektiviteten de sis...
Les mer
Trondheimskommunistene til valg!
26.08.2015
Hvorfor stemme NKP, Geir? ■ Geir Skavern er ordførerkandidaten for Norges Kommunistiske Parti i Trondheim. Han jobber som barne- og ungdomsarbeider i en av kommunens flotte barnehager, og er Opplæringsansvarlig hos Fagforbundet Trondheim. Geir har vært distriktsleder for NKP Midt-Norge siden 2013. ■ Valget 2015: Hvorfor stemme NKP?
Fordi vi er trygghet. Nor...
Les mer
Oslokommunistene til valg
26.08.2015
Oslo – en human og inkluderende by… for alle? Oslo som hovedstad burde stå frem som et godt eksempel for fastboende og besøkende. Det er en by som i mange tiår har vært preget av et stort mangfold, og utallige utfordringer på økt innbyggertall, tilflyttere og sosial nød.
Kapitalismens herjinger rundt om i verden har satt sine dype spor, og trengt folk ut i ...
Les mer

[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10]...[31]Neste»
© 2015 - NKP
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS