Hendene vekk fra Syria!

02.09.2013
NKP og Ungkommunistene i Norge fordømmer de imperialistiske militære og politiske skritt som tas i retning av en direkte militær intervensjon overfor den suverene staten Syria og mot det syriske folket.

Mer enn to år er gått siden de imperialistiske maktene USA, NATO og EU medlemsland, Tyrkia, Saudi Arabia, Qatar og Israel startet sin innblanding og intervensjon, som består i å forsyne opposisjonen med våpen, penger og la landet flyte over av Al Qaida og andre ekstremister. Dette ødela og gjorde det syriske folkets reformkrav om til en imperialistisk initiert krig, som svekket landet til fordel for de internasjonale monopolene. De driver folket ut i krig og død, mens naturresursene og landets utvikling stjeles fra dem.

Vi har i de siste ukene med stor bekymring vært vitne til USA, de NATO allierte, EU Storbritannia og Frankrike, Tyrkia og Gulf staters oppfordringer og forberedelser til umiddelbar og direkte militær intervensjon i Syria under påskudd av fabrikkerte påstander om bruk av kjemiske våpen. Seinere tids historie har lært oss hvor lett påskudd blir fabrikkert og brukt til å rettferdiggjøre imperialismens moderne kriminelle krigshandlinger.

Imperialismen står nå klar til å internasjonalisere den blodsutgytelsen de startet i Syria, og det eneste svaret fra den anti-imperialistiske bevegelsen er

HENDENE VEKK FRA SYRIA!

NKP og Ungkommunistene i Norge oppfordrer alle anti-imperialistiske bevegelser i verden til å forene sine krefter med de folkelige og fredsbevegelsene i sine land, med krav om umiddelbar stans av enhver aggresjon mot Syria. Det syriske folket og folket i regionen kan selv bestemme sin framtid i folkets tjeneste, uavhengig av imperialismens krigs, undertrykkelses og andre mekanismer.

NATO ER USAS OG DEN VESTLIGE IMPERIALISMENS KRIGS OG VOLDSREDSKAP

NORGE UT AV NATO!

Emneord: nato, usa, syriakrigen, eu , syria

Utskrift E-post

Norges Kommunistiske Parti

 Bokmål -  Nynorsk -  Engelsk

Besøksadresse  Helgesensgate 21, Oslo
Kontaktskjema finner du her Distriktene finner du her
Postadresse Kiledalen 21, 4619 Mosby

Organisasjonsnr: 985 002 967 - Telefon: 994 51 476 (leder) - Kontonr: 7878 05 37247

ARBEIDERMAKT
MOT KAPITALMAKT!